PDA

View Full Version : WinMentor pe WINDOWS 7


davidescu
12 January 2010, 08:47
Am citit pe site ca incepind cu versiune 566.1 a WinMentor acesta este perfect compatibil cu Windows 7 ( acum suntem la versine 570.2)
Din pacate NU este asa
Deci WinMentor merge pe WINDOWS 7 dar numai pe varianta pe 32 biti sau X86 cum mai este denumita si DACA AI NOROC
Eu personal am intstalat WinMentor pe Windows 7 si mi-am facut o CARUTA de nervi, sa va spun si de ce:
1. Instalarea decurge aparent NORMAL deci se instaleza, vede cheia HASP, poti creea firma
2. Si de aici incep problemele , alegi moneda si apoi cind initializezi luna de pornire apare primul mesaj de eroare ca nu stiu ce INDEX nu poate fi accesat
3. Insisti pe acest proces si poate ai noroc sa treci de eroarea rspectiva si incepi restaurarea firmei
4.Aici intimpini aceleasi probleme cu INDEXul care nu poate fi accesat si dupa mai multe incercari poate reusesti chipurile sa faci restaurarea firmei
5. Dar surpriza cind cezi ca totul pare OK si incerci sa intri intr-o luna de lucru spune ca trebuie sa faci verificare de structuri si aici incepe bine dar se tremina PROST pentru ca la un moment dat apare o eroere la un INDEX a unui fisier DB si gata s-a treminat toata distractia
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa pot instala si folosi WinMentor su sistemul de operare WINDOWS 7
Daca este nevoie publicati pe site un articol detailat da sa putem intelege si noi cei MAI INCEPATORI in mentor CE si CUM se face
VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRUSPRIJINUL ACORDAT

admin
12 January 2010, 12:41
WinMENTOR este o aplicatie scrisa pentru 32 de biti si va functiona ca atare pe un sistem de operare 64-bit, dar in compatibility mode. La birou avem statii cu Windows 7 pe care WinMENTOR ruleaza bine. De altfel faptul ca ati reusit sa instalati programul, se vede cheia HASP si puteti creea firma, este un semn bun.

Eroarea intalnita de dumneavoastra s-ar putea sa nu fie legata de Windows 7 ci de configurarea WinMENTOR. Ar fi util sa ne trimiteti descrierea completa a erorii sau un screenshot, pentru a putea determina mai usor cauza. Puteti sa atasati imaginea unui mesaj pe forum, sau sa sa ne contactati prin formularul de pe site (http://www.winmentor.ro/contact.php).

admin
13 January 2010, 13:21
Cateva detalii despre instalarile pe Windows 7:

Pentru a va asigura integritatea structurilor WinMENTOR, dupa instalare, inainte de a crea firma noua, rulati o verificare de structuri pe firma demo.

Pot aparea probleme datorita DEP (Data Execution Prevention) drept pentru care ati putea incerca sa inchideti acest serviciu.

Antivirusul poate impiedica ocazional WinMENTOR de la scriere pe hard disk. Este bine sa opriti scanarea in timp real, pe server, a directoarelor Private, Data si New din WinMENTOR. Pe statii, doar directorul Private.

Momentan cheia Memo nu functioneaza pe sistemele de operare pe 64 de biti, chestiune de drivere. Sistemul cu cheie de retea nu are aceasta problema.

adi_ciobotaru
13 January 2010, 22:39
Imi cer scuze ca ma bag in discutie... nu ma mai logasem de multisor, si, drept urmare, nu mi-am citit PM-ul de la domnul Davidescu...
Observ ca acum vi s-a raspuns...
Acum, ce sa zic... am instalat de cateva ori WinMENTOR pe windows 7 si merge fara probleme... chiar fain... am folosit doar varianta de 32 biti de win7... oricum, diferentele fata de vista, desi exista, sunt relativ putine, dupa parerea mea... cine a lucrat cu vista se simte in largul sau in win7, intalneste aceleasi ferestre, doar ca in unele locuri au cateva elemente in plus...
Va dati seama ca cei de la WinMENTOR nu s-ar fi "laudat" ca programul este compatibil, daca nu ar fi fost 100% functional...
Daca in continuare intampinati probleme, dati-ne detalii; dar, va rog, pe forum, nu pe PM... iar eu promit sa verific mai des...
Succes...

mircea
23 February 2010, 11:21
WinMentor functioneaza fara probleme pe Windows 7.
Trebuie tinut cont insa de care windows 7 vorbim, daca e vorba de 32 bit nu sunt probleme, daca insa vorbim de 64 trebuie retinut ca: cheia HASP memo nu functioneaza, deci trebuie cheie net, trebuie programata pe un alt sistem de operare si trebuie inchis serviciul de DEP. Atentie mare la drepturile de scriere si securitate si la configurarea antivirusului. Personal am descoperit ca: avira, bit, karspersy trebuie configurate destul de "adanc" iar nod32 (!!pe 64 evident) se comporta surprinzator de bine.

schmitz
12 January 2011, 21:56
A trecut aproape un an de la utimul raspuns si cateva updateuri. S-a rezolvat ceva referitor la cheile monopost pe Win7 64 bits? Daca nu, cum pot rezolva problema transferului de pe XP SP3 pe Win7 - 64 bits? Dar invers in caz ca se poate reprograma? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

mircea
13 January 2011, 00:00
nu , e destul de aiurea, si mai aiurea e de rezolvat. :) problema se rezolva doar cu cheie de retea.
nu inteleg: invers? de pe W7 pe XP?
Mai simplu, daca ai W7 pe 64 musai cheie HASP de retea
Daca ai xp e buna cea monopost;)

schmitz
13 January 2011, 00:39
Mda, deci sa inteleg ca nu se poate rezolva cu aceeaasi cheie, iar daca vreau una de retea tre sa platesc in plus, nu? Atunci de ce se mai lauda ca e compatibil cu Win 7?

PS (referitor la"invers"). Da, acum va trebui sa plec un timp din localitate si de aia am nevoie de mentor pe laptop - care are Win 7 - 64 bits. dar va trebui sa revin si n stiu daca voi reusi sa-mi upgradez si desktopul la Win 7 (e criza :P) si ma gandeam ca in caz ca daca pot folosi cheia mea monopost reprogramata pe laptop, cand voi reveni ... nu stiu daca o voi mai putea folosi pe XP. Dar ... daca sigur e asa cum spui .... e "supernasol" si intrebarea cu "invers" nu-si mai are sensul.

Totusi ... fara a-ti pune la indoiala cunostintele .... astept o confirmare a spuselor tale si de la un "oficial" si de asemenea o eventuala "alta" solutie. Incep sa ma gandesc (fara a fi o chestie care ma caracterizeaza) la un emulator :D

DragosE_WT
13 January 2011, 10:55
"Incompatibilitatea" vine de la nefunctionarea driverului de keie HASP pe Win7 x64, driver care este oferit de catre producatorul dispozitivului, si nu de catre WinMentor. Cum programul este compatibil cu Win7, nu vad de ce nu s-ar "lauda" cu acest lucru.

schmitz
13 January 2011, 11:50
Eu ca si utilizator sunt mai putin interesat (sau deloc) de unde vine driverul. Stiu doar ca am platit o gramada de bani pe softul asta, peste tot se lauda ca merge pe Windows si nu scrie nicaieri ca nu functioneaza pe Windows - 64 biti. Sunt in stare sa inteleg multe probleme tehnice care pot apare, dar nu pot intelege de ce nicaieri nu suntem avertizati ca nu functioneaza pe 64 biti. Daca cineva cumpara acum softul i se spune ca merge sun Windows si cand ajunge acasa vede ca pe calculatorul lui performant care permite Win 64 biti nu ii este recunoscuta cheia, si asta, evident dupa ce a platit si calculatorul performant si Windowsul si mentorul. Lumea nici macar cred ca nu cere sa rezolvati problema ci doar sa spuneti ca o aveti. Of, of, romanica asta.

mircea
13 January 2011, 14:25
perfect deacord cu tine, insa de "functionat" ,functioneaza..:)
inconvenientul(?) e ca trebuie schimbata cheia si deci e o cheltuiala suplimentara.
Acum daca vrei sa-ti pui W7 peste XP tre sa platesti, cred ca nu e un inconvenient sa platesti pt schimbarea cheii HASP:D

schmitz
13 January 2011, 14:31
ba ... de functionat nu functioneaza si nici nu ma dau banii afara din casa pe praful asta :D, dar ... o sa ma descurc eu cumva. Pe de alta parte am doar cuvinte de lauda pentru soft si pentru cei de-acolo care se straduiesc sa faca fata hatisului "contabilicesc" in care ne balacim.

Daniela
14 January 2011, 18:03
Trecerea de la cheia monopost la cheia de retea, in cazul in care clientul schimba sistemul de operare in Windows7 - 64 bits, este gratuita daca acesta anunta in prealabil producatorul WinMENTOR de intentia de schimbare a windows-ului.

mircea
14 January 2011, 21:13
ia uite ca te-ai scos:D

schmitz
15 January 2011, 12:23
Stiu, discutam cu cei de la Winmentor cand am scris "o sa ma descurc eu cumva" (n-am postat pentru ca normal ar trebui sa am si acordul lor) si intr-adevar saptamana viitoare ajunge si noua cheie. Ma cam incurca acum pt ca eu tre sa plec luni si as fi avut nevoie de ea, dar .... bine ca voi rezolva problema pe viitor :).

alinaig
02 July 2011, 13:40
Buna ziua, am instalat azi winmentor pe windows 7 pe 32 biti si desi mi-a vazut cheia si a zis ca e ok instalarea, cand am vrut sa il pornesc mi-a dat mesaj de eroare "exception EDBEngineError in module Mentor.exe at 000C1C9E. Network initialization failed.File or directory does not exist. File C:\PDOXURS.NET. Unknown internal operating sistem error. Directory: C:\."
Habar nu am ce sa ii fac. Am avut pana acum mentorul instalat pe xp si nu am avut probleme.

mircea
03 July 2011, 00:45
lanseaza, c:\program files\borland\common files\bde\bde.exe
Configuration-drivers-native-paradox la NET DIR seteaza calea catre c(d):\winment\data
Sterge de pe c: fisierul PDOXURS.NET
lanseaza mentor.exe, daca ai drepturi de scriere pe partitia cu directorul winment ar trebui sa fie ok
Succes!

mircea
03 July 2011, 00:47
Daca nu "vede" cheia ia de pe ftp.winmentor.ro din WinMentor tools\drivers\hasp\Driver HASP4 pentru Vista si WIN7

mircea
03 July 2011, 00:48
Daca nu "vede" cheia ia de pe ftp.winmentor.ro din WinMentor tools\drivers\hasp\Driver HASP4 pentru Vista si WIN7

alinaig
05 July 2011, 20:16
am reusit sa il fac sa porneasca si acum dupa ce am lucrat ceva intr-o firma mi-a dat mesaj ca e "DEMO", DESI IMI VEDE CHEIA SI IN DREAPTA JOS AM MESAJ CU "VARIANTA EXTINS RETEA(baza)/Salarii Retea/MiFix(Hasp)"....ce sa ii fac nu ma mai lasa sa mai lucrez in firma respectiva. Am mutat cheia pe laptopul vechi unde am instalat windows xp si acolo merge fara probleme.:confused::confused::confused::confused:
ba mai mult asta se intampla doar in modulul de casa.e ca si cum as fi depasit numarul de operatii permise in respectivul modul . eu am cheie fara valabilitate, cum ziceam merge f bine pe laptopul vechi si pe computer ....

alinaig
05 July 2011, 20:50
oare sa ajung sa concluzia ca trebuie sa imi fac o partitie speciala pentru winmentor pe care sa pun xp?:mad:

mircea
06 July 2011, 09:44
Prima data sa vezi daca cuvantul "retea" din dreapta jos e cu litera mare R sau mica r. Daca e cu litera mare nu e bine. De-instaleaza driverul hasp.
Instaleaza de aici ftp://ftp.winmentor.ro/WinMENTOR%20Tools/drivers/hasp/Driver%20HASP4%20pentru%20Vista%20si%20WIN7/
Daca e cu litera mica, driverul e ok. Daca nu merge contacteaza-ma si vedem pe "viu" care e buba.
Si nu, nu trebuie XP, trebuie sa functioneze chiar bine pe W7.

alinaig
06 July 2011, 18:08
multumesc din suflet pentru ajutor. merge acum si e ok...deocamdata dar sa nu fim pesimisti. raman datoare cu consultanta contabila :)

mircea
06 July 2011, 18:13
Cu mare placere, oricand.

doina
07 July 2011, 23:01
Eu ca si utilizator sunt mai putin interesat (sau deloc) de unde vine driverul. Stiu doar ca am platit o gramada de bani pe softul asta, peste tot se lauda ca merge pe Windows si nu scrie nicaieri ca nu functioneaza pe Windows - 64 biti. Sunt in stare sa inteleg multe probleme tehnice care pot apare, dar nu pot intelege de ce nicaieri nu suntem avertizati ca nu functioneaza pe 64 biti. Daca cineva cumpara acum softul i se spune ca merge sun Windows si cand ajunge acasa vede ca pe calculatorul lui performant care permite Win 64 biti nu ii este recunoscuta cheia, si asta, evident dupa ce a platit si calculatorul performant si Windowsul si mentorul. Lumea nici macar cred ca nu cere sa rezolvati problema ci doar sa spuneti ca o aveti. Of, of, romanica asta.

cred ca Winmentorul a cam dat-o gres pe 2011, personal am avut numai neplaceri decand cu declaratia 112 si licenta speciala pt declaratii, o problema asemanatoare am intalnit-o cu programarea chei pt licenta "modululuii declarati" (care numai demunirea nu si-o merita), folosesc Vista si specialistilor TH J le-a trebuit zile bune pt a face functionala cheia si aplicatia de declaratii, nu m-a luat in seama nimeni cand deliram cu fraza"folosesc Vista" in final a fost necesar o simpla bifa dar a durat zile intregi sa rezolv acest minor "pas" sunt curioasa cum functioneaza declaratiile de tva si daca in ver 120 s-a pus acel J la VIES

succes utilizatorilor -frati de suferinta care aveti timp sa va faceti cunoscute durerile, pana asta seara credeam ca sunt singura "nebuna-nestiutoare" in folosirea WinMentorului

mircea
07 July 2011, 23:15
Cu tot respectul va contrazic cel putin intr-un aspect: cheia HASP functioneza pe sistem de opereare de 64bit, nu poate fi (deocamdata) programata. E o imensa diferenta.
In alta ordine de idei calculator "performant cu sistem vista" nu e tocmai exact; chiar si cei de la microsoft recunosc problemele vista si, acesta e unul din motivele pentru care s-au grabit cu Windows7; care apropos merge foarte bine in comparatie cu vista. Oricum cheia HASP functioneaza f bine pe vista 64bit.
Cand spuneti "cred ca Winmentorul a cam dat-o gres pe 2011" ar trebui sa si argumentati pentru ca e usor sa spui doar, nu ca as lua aparatea celor de la Iasi, insa, ca IT-ist mi se pare firesc sa primesc toate detaliile chiar si unul ne-important ca: ce sistem de operare avem...
Cat despre "sunt curioasa cum functioneaza declaratiile de tva si daca in ver 120 s-a pus acel J la VIES" va asigur ca va functiona bine si corect, asa cum functioneaza si restul declaratiilor care exista acum (sau nu am dreptate?) Apropos, puteti descarca versiunea 120.02...deja, deci QED!
Succes!

Dorado
08 August 2011, 12:16
Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Nu resuesc de nici o culoare sa fac sa mearga winmentor pe windows 7. Sa explic situatia: serverul este pe XP, iar pe client am windows 7. Ce am facut:
1. Am mapat si am drepturi de acces pe partitia respectiva de pe server
2. Am intrat in BDE si i-am "spus" calea catre mapare, si am setat atat la BDE cat si la winmentor comopatibilitate cu windows XP SP2 si sa ruleze ca administrator
3. Am adaugat si exceptia pt BDE la Data Execution Prevention
4. am sters si fisierul PDOXUSRS din c:\WinMent

Cu toate astea, la rulare WinMentor imi spune ca:Network initialization failed. Path not found. File: Z:\PDOXUSRS.net Directory: Z:\. (unde Z:\ este maparea)
Are idee cineva de ce face asa? Mentionez ca daca scot compatibility XP SP2 imi merge dar cu datele din C:
Multumesc

mircea
08 August 2011, 18:10
verifica calea in BDE pentru "configuration-drivers-native-paradox"
daca si asta e ok....
ai spus ca "1. Am mapat si am drepturi de acces pe partitia respectiva de pe server" cum anume ai mapat? ca disk sau doar directorul?
Din ce vad eu ":Network initialization failed. Path not found. File: Z:\PDOXUSRS.net " parca ai mapat data din directorul WinMENT sau ai mapat directorul WinMent?(depinde ce valoare are NET DIR de mai sus) Z:\*.net e calea din BDE pentru "configuration-drivers-native-paradox" deci ceva nu e ok.
revino cu amanunte

Dorado
08 August 2011, 19:29
Am mapat intreg directorul WinMent. Treaba este ca am facut aceiasi configuratie ca si pe un alt client care are xp, deci nu ar trebui sa fie nici o problema.
Daca scot compatibilitatea imi intra pe directorul data din C: . Ciudat este insa ca totusi aici nu imi apare demo ci asa cum trebuie. NET DIR e pus "Z:\"

mircea
08 August 2011, 21:38
ok, imi pare rau sa-ti spun insa nu vei rezolva (eventual doar temporar) problema daca nu faci un sharing de tip d:\ adica sa share-uiesti un disc, eventual dedicat WinMent.
Din experienta iti spun , chestia e ca se prosteste BDE-ul. Desi in unele situatii merge share numai directorul. In combinatia ta nu merge decat cu intreg discul si in cale ii pui \\ip_calc_baza\d(e)\winment\...
Chiar daca ma vor contrazice unii , eu te sfatuiesc sa incerci si vei vedea ca merge
Succes!

DragosE_WT
09 August 2011, 14:09
In principiu, in majoritatea cazurilor, daca da mesajul cu "Path not found", el nu poate sa scrie in acel PDOXUSRS.net, fie din cauza drepturilor restranse, fie ca inca nu s-a facut o prima logare pe calculatorul destinatie (poate sa ceara un user si o parola la inceput). Daca nu e asta, incercati sa schimbati share-ul cum a sugerat si Mircea mai sus.

In schimb, daca spuneti ca, in anumite conditii, intra pe datele din C, asta este simptom de altceva: BDE-ul poate folosi seturi diferite de configurari pentru userul local, cat si pentru Administrator; practic, daca se ruleaza Mentorul cu drepturi de Admin, se va folosi setul de configurare care este vizibil daca se intra in BDE cu Admin si invers.

Nu e nevoie ca Mentorul sa ruleze in compatibilitate. Inca ceva ce mi-a sarit in ochi: trebuie pus si mentor.exe la exceptii de DEP, daca acesta este activat

Dorado
18 August 2011, 10:37
Nu am gasit inca nici o rezolvare. Intre timp calculatorul nou a trebuit dus in garantie, insa problema cu Winmentor-ul a ramas.
Cred ca am incercat toate tipurile de share. Am drepturi depline asupra partitiei respective, si am incercat si cu tot discul si numai cu folderul: fix aceiasi problema. Deci repet: este mapat corect: pot sa sterg si sa adaug.
In plus sunt puse amundoua la exceptii.
Va rog, alte solutii sau ceva?

Dorado
19 August 2011, 13:00
EVRIKA!!!!!
Dupa lungi suferinte si cautari am gasit rezolvarea problemei.
Problema era de la mapare: desi era corect facuta BDE nu o vedea, pur si simplu. Insa se pare ca Windows 7 nu face o mapare asa cum o stim din xp pt ca intr-un fel nu era permanenta sau ceva de genul. Raspunsul de mai jos mi-a dat solutia:
"Are you using a vb script and group policy to map your network drives in Windows 7? Are those drives actually mapping? Mine certainly were not. I stumbled across this post at windows connected, and low and behold, it works.
Browse through the registry of the Windows 7 machine (regedit) and add a new DWORD called EnableLinkedConnections. Set the value to 1. Like so….
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System
EnableLinkedConnections = 1 (DWord)
Now log out and back in again, and you should have your drives."

Deci ca si concluzie: nu trebuie adaugata decat o cheie DWORD32 in registry prin care sa ii spunem ca sa tina deschisa maparea.

bricodomo
10 January 2013, 16:03
Incerc de cateva ore sa instalez WinMentor ca si client pe un laptop cu Windows7 pe 64 biti si nu reusesc. Am probleme cu setarile din BDEAdmin, mai exact in momentul in care vreau sa salvez modificarile facute si sa ies din aplicatie, BDEAdmin intra in "Not Responding" si nu memoreaza nimic din datele introduse de mine :confused:
Nu cred ca are vreo importanta pentru problema mea, dar precizez ca am o cheie de retea de tip USB Net10 instalata pe un server Win2003

mircea
10 January 2013, 16:46
Porneste BDE cu clic dreapta run as administrator.

bricodomo
11 January 2013, 11:14
Multumesc de raspuns! Nu sunt inca familiarizat cu Win7.

ela_ioana
07 March 2013, 10:17
Buna Ziua! Am O Intrebare Referitor La Fisierele Aferente Programului. Nu Stiu Daca Ma Exprim Corect, Dar Nedumerirea E Daca Mentor-ul Creeaza Anumite Fisiere Care Sunt Inutile Dar Ocupa Mult Spatiu. Problema E Ca Din Totalul De 26,6 Gb Mai Am Liber Doar 1,63 Gb. Mai Pot Face Ceva Sau Trebuie Sa Imi Maresc Memoria? Va Multumesc!

mircea
07 March 2013, 10:34
WinMENTOR nu creaza fisiere inutile, sunt intradevar multe insa toate sunt necesare. Nu va sfatuiesc sa stergeti fisiere din directorul "winment". Luati legatura cu reprezentantul dumneavoastra WinMENTOR pentru support. Daca doriti sa mariti spatiul de stocare, trebuie sa puneti un HDD (harddisk) mai mare, nu memorie. Succes!

alexmali
16 April 2013, 22:05
Buna seara.
Pentru a nu deschide alt topic, ideea problemei mele fiind similara topicului curent, voi posta aici. Ma aflu in urmatoarea situatie:
- vreau sa schimb sistemul de operare din XP in 8 (tot pe 32 biti, deoarece nu am nevoie de mai mult);
- HDD-ul este impartit in felul urmator: C cu sistemul de operare, D cu WinMentor si E cu diverse documente.
Voi instala 8-ul pe C si vreau sa pastrez Mentorul pe D.
Nelamurirea mea este cum sa procedez pentru a face si trecerea Mentorului catre 8 cat mai "lina" si sigura ?

Va multumesc anticipat.
Alexandru

DragosE_WT
17 April 2013, 11:52
Procedati la o instalare de Mentor pe alt disc decat D (C sau E) pentru a nu suprascrie fisierele principale (firme, operatori etc). Apoi schimbati caile in Borland (Program Files, Borland .... BdeAdmin.exe); sunt 4 kei in Databases care tin de MENTOR la care le veti schimba discul, plus NETDIR-ul din Configuration, Drivers, Native, Paradox, recomandabil D:/WinMent. Schimbati si shortcut-ul eventual creat pentru a bate catre cel de pe D.

Instalati driverul de keie HASP (cautati pe ftp)


PS1: dati salvare inainte (toate firmele + fisiere DATA), este mai sigur asa :)

PS2: rulati cu Run As Admin instalarile si modificarile de setari. Atentie: Windows 8 face niste virtualizari pe setarile de Borland (adica setarile de sub Admin vor fi diferite de setarile de sub userul curent, lucru care influenteaza Mentorul, in functie de drepturile cu care este lansat). Pentru a dezactiva virtualizarea de Borland, trebuie mers pe fiecare folder incepand cu Borland si dat drepturi full pentru userul curent (in principiu se mostenesc drepturile de la un folder la cel din interiorul lui, dar verificati). Tot la fel, trebuiesc date drepturi pe C:/Windows/Win.ini, are o intrare mentorul acolo care poate deveni inaccesibila daca nu are dreptul de a scrie acolo.

alexmali
18 April 2013, 13:35
Multumesc pentru raspuns. Cred ca este cea mai rapida metoda, avand in vdere si posibilitatea de a restaura toate firmele.
Partea mai ciudata este ca tocmai am observat ca a disparut optiunea de restaurare date. Stie cineva ceva ? :confused:
Am ultima versiune instalata, respectiv 714.06.

Irina
18 April 2013, 17:07
Pe ultimele versiuni optiunea a fost scoasa din program si am pus la dispozitia utilizatorilor un executabil separat, il gasiti tot in sectiunea Download in versiunea curenta.