PDA

View Full Version : reprogramare cheie HASP-declaratii


chanel
04 February 2012, 14:28
Am incercat sa reprogramez cheia HASP pentru declaratii si mi-a dat urmatoarea eroare: "nu gasesc customer.exe".
Va rog sa ma ajutati sa rezolv eroarea.

Va multumesc,

adi_ciobotaru
05 February 2012, 15:26
Cand porniti programul WinMENTOR trebuie sa lansati in executie fisierul mentor.exe din directorul winment, nu altceva... astfel, va avea acces la cm.exe sau c5n.exe...

alexmali
21 March 2012, 14:24
Buna ziua.
Va deranjez cu o alta problema legata de reprogramarea cheii pentru declaratii, si anume: http://img545.imageshack.us/img545/9573/eroarereprogramarecheie.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/545/eroarereprogramarecheie.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Ma puteti ajuta cumva, sau trebuie schimbata "piesa" ?

Cecilia
22 March 2012, 15:11
Am incercat sa reprogramez cheia HASP pentru declaratii si mi-a dat urmatoarea eroare: "nu gasesc customer.exe".
Va rog sa ma ajutati sa rezolv eroarea.

Va multumesc,

Probabil aveti declaratii.exe in alt director decat winment.
Faceti programarea din mentor.exe/service/cheia galbena/6.Automat coduri pentru aplicatia declaratii sau copiati declaratii.exe in winment si repetati programarea.

Cecilia
22 March 2012, 15:17
pentru ALEXMALI

in poza atasata nu apare un ID al cheii.
Asta se poate intimpla in urmatoarele cazuri:
1. folositi o cheie de retea care nu este instalata pe acest calculator (programarea cheii se face de pe calculatorul unde este fizic cheia)
2. aveti un sistem 64-bit, caz in care va trebui sa mutati cheia pe un sistem 32-bit pentru reprogramare
3. pe acest calculator este instalat si un dispozitiv pentru semnatura electronica. Pentru programarea cheii va trebui: dezinstalat driverul pt dispozitivul de semnatura electronica, reinstalat driverul hasp, programat cheia si apoi reinstalat driverul pt dispozitivul de semnatura electronica

alexmali
27 March 2012, 13:51
Buna ziua.
Nu apare ID-ul cheii pentru ca l-am sters eu. De asemeni imi apar si coduri in primele patru campuri, desi nu stiu daca sunt toate cele sunt specifice cheii mele. ID-ul cheii este 3015BB6B; l-am sters din poza de mai sus, cel mai probabil, din paranoia.
Cheia este instalata pe calculatorul acesta, sunt pe 32 biti si am si dispozitiv de semnatura electronica ce se utilizeaza de pe acelasi calculator.
In bios, portul paralel este setat bidirectional.

alexmali
19 April 2012, 08:28
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o sugestie ?

Cecilia
19 April 2012, 11:37
Buna ziua

Firma dumneavoastra nu a achizitionat aplicatia Declaratii.
Daca doriti sa folositi aceasta aplicatie pentru a genera declaratiile 394 si 390 urmati instructiunile din documentul aflat pe ftp.winmentor.ro\WinMentor\Versiunea Curenta\DECLARATII 129.05\394 NOUTATI!!!!!!.pdf.
Din poza atasata reiese ca fisierul PROTECT.DAT este configurat ca pentru o cheie net 10. ID-ul trimis este pentru o cheie net5. Intrati la pagina SERVICE din WinMENTOR ,alegeti optiunea din meniu DIVERSE/SELECTARE TIP PROTECTIE si mutati bifa Cheie de retea NET5.

monica
14 January 2013, 18:30
adi_ciobotaru - iti multumesc!!!